Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Allerød

15 - 400 m2 kontor i Allerød til leje

Kontorlejemål i Nordsjælland, Allerød

STB er et smukt 16.000 m2 stort arkitektonisk erhvervsbyggeri med både kontorer og lager beliggende i større eftertragtet erhvervskvarter i Allerød – kun 25 min. kørsel fra Københavns Centrum og med gode offentlige transportmuligheder lige til døren – 2 km fra Allerød Station.

Ejendommen består af både store og små lejemål på 1. og 2. sal – små fra 15 m2 og opefter og fungerer også som konferencecenter på stueplan. Ejendommens fremtoning er yderst eksklusiv med ankomsthal på 1200 m2 med marmorgulve, springvand, 6 store ficustræer og fælles reception.

Ejendommen byder bl.a. på receptionsservice, møde- og konferencefaciliteter, lækker kantineordning, fælles loungeområder samt en bred vifte af serviceydelser. Der er adgang til kontorerne døgnet rundt og 360 gratis parkeringspladser.

Flyt ind i et kontor hvor indretningen er helt op til jer, eller lad os møblere det for dig. Overlad i øvrigt de praktiske opgaver som rengøring, mødeforplejning, bestilling af kontorartikler, pakkeforsendelse m.v. til os og brug tiden på de vigtigere opgaver i virksomheden.

Bliv en del af et dynamisk miljø med ca. 50 andre virksomheder og endnu flere spændende mennesker, som brænder for deres forretningsområder.

10 gode grunde til at arbejde her:

- Receptionsservice (bl.a. kundemodtagelse og posthåndtering)
- Adgang hele døgnet
- Kantine og frokostordning
- It-support og internet
- Rengøring
- Restaurant