Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Albertslund

683 - 1366 m2 kontor i Albertslund til leje

En lille oase midt i Albertslund med privat 'park' og en lille sø

Skræddersyet kontorlejemål efter jeres ønsker og behov, og med stor fælles kantine og konferencelokale.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Ejendommen:
Ejendommen består af Roholmsvej 19-21 og Stensmosevej 15 på samlet 13.929 m², begge opført i 2003/04, og huser i forvejen en række virksomheder, heraf Verizon A/S, Procter & Gamble Danmark ApS, IVECO Danmark A/S, Atos IT Solutions & Services A/S m.fl.

Med de øvrige lejere har man brugsret til fitness, bad/omklædning, stor fælles kantine med frokostordning fra Durlev's GourMæt, et auditorium der kan rumme op til 90 personer og en privat ”park” med en sø.

Grunden er indhegnet, og med to porte ind til området.

Lejemålet:
Ejendommens to ledige lejemål er beliggende i samme opgang, i stueplan og 1. sal, hvilket gør det muligt at leje begge lejemål på 1.366 m² , eller én etage på 683 m².

Lejemålene fremstår mere eller mindre identiske i indretningen, da de begge er bygget op efter moderne standarder: masser af storrumskontor med god plads mellem skrivebordene, og aflukkede lokaler i forskellige størrelser til kontorer eller mødelokaler. Lejemålene har egne toiletter og tekøkken.

Lejemålene vil blive overtaget moderniseret og istandsat, som ...