Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Albertslund

477 m2 kontor i Albertslund til leje

Pænt og præsentabelt kontorlejemål i fuldt udlejet ejendom

477 m² kontorlejemål med eget tekøkken og privat terrasse.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i 1987 og fremstår fortsat pæn og præsentabel med store glasindgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som Lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af.

Ejendommen er samlet på 20.013 m² og er i april 2024 over 95% udlejet, til blandt andre Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl.

Lejemålet:
Lejemålet tilgås via et pænt glasindgangsparti, som deles med de øvrige lejere i opgangen. Nabolejeren i stuen er den svenske børsnoterede virksomhed Fagerhult, og på 1. og 2. sal BUCH BUSINESS CENTER med bl.a. Dunlop, Simatek, Uddannelsessekretariatet, IDOC m.fl.

Ved ankomst i lejemålet har man et stort åbent loungeområde med pæne fliser, og en fordelingsgang med buede vægge, som bryder det lange gangareal. Fra gangen kan man på højre side tilgå 6 aflukkede kontorer og et storrumskontor, alle med pæne mørke tæpper og LED-belysning. På venstre side to toiletter, omklædning, stort kontor, depotrum og eget tekøkken med privat terrasse.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 200 gra...