Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Aabenraa

100 m2 kontor, kontorfællesskab i Aabenraa til leje

Delevenligt erhvervslejemål beliggende i historisk bygning

Fra årsskiftet 2024/25 udlejes ca. 100 m2 til liberalt erhverv.
Lejemålet er beliggende i stueetagen på Storegade 24 i Aabenraa, med rum og udgang mod Gågaden, samt mod den fredede, pigstensbelagte orgelbyggergård.

Erhvervslejemålet består af 4 rum samt et tekøkken og et toilet.

Tekøkkenet bliver indrettet med moduler fra Invita i modellen Square, malet med farven Sand. Greb i stål. Opvaskemaskine og køleskab er fra Siemens. Massiv træbordplade i ask med underlimet stålvask.

Toiletrum med terrazzogulv.

Rummene bliver malet i en historisk farvepalette, efter grundige farvestudier foretaget af Nationalmuseets konservatorer.

Til lejemålet hører desuden 2 parkeringspladser. Der findes Norlys ladestander på parkeringsområdet.

Erhvervslejemålet er også meget delevenligt, da rummene, som vist på plantegningen, alle har udgang til den fælles entre/hall, og nemt kan opdeles som 2 x 25 m2 + fælles mødelokale, te-køkken og toilet.

Er der brug for et større, møbleret mødelokale (33 m2) med eget te-køkken og toilet, vil dette mødelokale kunne lejes på dagsbasis. Lokalet er beliggende på den anden side af entreen ud mod gågaden.

Erhvervslejemålet er på nuværende tidspunkt under total restaurering af Realdania By & Byg A/S, og forventes at blive indflytningsklart fra januar 2025.

Månedlig husleje kr. 8000,- + forbrug.

Der er mulighed for at kombinere lejemålet med leje af...