Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Kolding

299 m2 butik, klinik, kontor i Kolding til leje

Flotte butikslokaler med bred facade tæt ved Akseltorv

Stort butikslokale med central beliggenhed i hjertet af Kolding. Lokalerne ligger lige ved Akseltorv i forlængelse af gågaden, og med kort afstand til en af Koldings største seværdigheder, Koldinghus.

Lokalerne har senest i en årrække været anvendt til skønhedssalon, men vil desuden være velegnet til mange forskellige butikker, café, restaurant, liberale erhverv, kulturelle formål, galleri, kontor, klinik, frisør, forsikring, rejsebureau og lign.

Lokalerne fremstår pæne og nydelige, med et nyere gulv, akustik paneler, hvide lofter og en flot blanding af hvide og brune vægge. Lejemålet er inddelt med 5 selvstændige rum, frokostrum med thekøkken, samt det store åbne lokale man kommer ind i fra gaden. Derudover er der to ekstra indgange, en ud til fællesgang, hvor der er toilet, og en anden ud til baggården.

Til butikken hører ca. 98 kvm anvendelig kælder med nedgang direkte fra et aflukket lokale i butikken.

Kælderen er indrettet med 5 disponible rum, der kan anvendes til opbevaring, arkiv og lager.

Lejemålet står i god stand, og er indflytningsklar til dig.