Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Kolding

596 m2 andet i Kolding til leje

Velbeliggende kontorlokaler på 2.sal i Kolding centrum!

Vi er glade for at kunne udbyde disse super lækre kontorlokaler i Kolding centrum, med gode parkeringsforhold og med mulighed for både ansatte og kunder kan komme til og fra med offentlig transport.

Kontoret er placeret i TDC bygningen på hjørnet af Klostergade og Munkegade i Kolding. Klostergade forsætter over i Helligkorsgade, der er én af Koldings gågader. Du finder således mange specialbutikker, dagligvarebutikker og cafeer/restauranter i umiddelbar nærhed.

Kontorlejemålet er på 596 kvm beliggende på 2.salen med mulighed for at leje yderligere 315 kvm på samme etage. Herudover kan der være mulighed for at leje yderligere areal efter nærmere aftale.

I dag er lejemålet anvendt som åbent kontormiljø med enkelte møde/undervisningslokaler. Men en anden inddeling vil også være muligt. Ligesom lejemålet også vil kunne opdeles.

Man deler indgangsparti med TDC/Yousee fra Klostergade indgangen. Herfra er der trapper og elevator ti etagen. Der er mulighed for at leje parkeringspladser i gården, hvorfra der ligeledes er adgang til lejemålet.

Der er mulighed for at være en del af den i ejendommen værende frokostordning på 3. sal.

Kort resume:
• 596 kvm centralt placeret kontor med mulighed for yderligere 315 kvm.
• 350 m til togstationen
• 500 m til busstationen (regionale busser)
• 150 m til bybus holdeplads
• 150 m til gratis offentlig parkering
• 50 m til offentlig betalingsparkering...