Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Kolding

211 m2 kontor, butik, klinik i Kolding til leje

Fleksibelt lejemål til kontor, butik, showroom, klinik m.m.

Lejemålet er 211 m², fordelt på 171 m² kontor i stueplan og 40 m² høj kælder med frokoststue og 2 toiletter hvoraf det ene har bad. Derudover forefindes høj kælder på 197 m² som kan benyttes til mødelokale, lagerplads, opbevaring m.m.

Anvendelsesmulighederne er mange, idet lokalerne er fleksible og ideelle til drift af både kontor, liberalt erhverv, butik, bank, klinik eller lignende.

Det er muligt at tilleje parkeringspladser på indhegnet område tilhørende lejemålet.

Lejemålet indeholder et stort og åbent kontorområde som er godt udnyttet. I forbindelse med det åbne kontorareal forefindes 2 mødelokaler. Lejemålet har tilhørende frokoststue og 2 toiletter hvoraf det ene har bad. Endvidere forefindes i lejemålets kælder en oprindelig bankboks på 37 m² som kan benyttes til et unikt mødelokale eller anden aktivitet som kan give lejemålet x-faktor. Sidst er der nogle sekundære lagerkvadratmeter i lejemålet som lejer har fuld brugsret til.