Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Allerød

14 m2 klinik, kontor, kontorfællesskab i Allerød til leje

Klinikfælleskab i Allerød, med mulighed for fuldtids, deltids -og mødelokaleleje

Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet tilbyder et klinikfællesskab i Allerød bymidte. Allerød bymidte tilbyder en livlig og velbesøgt bykerne med flere dagligvarebutikker, tøj, isenkram m.f. Derudover flere sport og kulturelle arrangementer, som gør bykernen til noget helt specielt. Klinikfællesskabet finder du på Torvestrædet nr. 6, på en gågade med blandt andet stort tandlæge hus, ostopatibehandling og flere cafér og take-away.

I samarbejde med Hypnose Skolen og Psykoterapeut Akademiet, søger vi dig/jer, som fx har branche indenfor og udbyder fysisk behandling, skønhedsbehandling, samtaleterapi og/eller lignende. Se her de ledige lokaler vi tilbyder, størrelse og pris. Alle lokaler er placeret på 2. sal, med adgang til elevator. Foruden lokalet, er der adgang til en frokoststue, toiletter og en mindre venteområde for evt. gæster/klienter. Tøv endelig ikke med at booke en fremvisning, så vi kan se om vi er et match.