Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Glostrup

306 m2 kontor i Glostrup til leje

Kontorlokale på 306 kvm

Lejemålet er beliggende på 1. sal i en større erhvervsejendom fra 1981/1983 med sikringsport, 3 lags termovinduer, elevator, fjernvarme samt stort parkeringsareal.

Lejemålet er på 306 kvm og fordeles på et stort åbent lokale samt dobbelt dør til mindre lokale. Der er adgang til fælles toiletforhold og fælles køkken på kontorgangen.

Der er mulighed for opsætning af skiltning for Jeres firma.
Ejendommen ligger i trafikknudepunkt (motorvej/Roskildevej), nær den kommende letbane.
Bus 149 lige til døren, kun 5 min fra Glostrup Station.
Stort parkeringsområde med fri og ubegrænset parkering.

For at sikre ejendommen og dens lejere mod uvedkommendes adgang til ejendommen i weekender samt aften og nattetimer er ejendommen sikret med elektrisk hegn. Ejendommen bliver hver aften lukket med elektrisk port, så kun lejere har adgang til ejendommen. Lige ledes er ejendommen overvåget 24/7 Der udleveres portbrik så lejer har adgang til ejendommen og lejemålet 24/7.

I får tilknyttet en fast kontaktperson, så vi hurtigt kan sætte ind, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Der forefindes ejendomskontor på ejendommen.