Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Herlev

1160 m2 kontor i Herlev til leje

Skønt kontor i flerbrugerejendom på Lyskær i Herlev

Lejemålet
Lejemålet på 1.160 m² er beliggende på 1. sal på en skøn adresse i Herlev, i et meget velfungerende flerbrugerhus. Lejemålet er indrettet med flot ankomstområde, storrumskontor med flere stillerum mødelokaler, kontorrum, chefkontor, åbent tekøkken, garderobe, bad- og toiletfaciliteter samt rengøringsrum og flere printerrum. Indretningen er rigtig godt disponeret og giver minimal spildplads. Dette lejemål rummer alt hvad I skal bruge, og der er plads til 58 arbejdspladser.

Ejendommen
Ejendommen på Lyskær 3CD er et stort flerbrugerhus, der blev opført i 2011. Ejendommen fremstår både udvendigt og indvendigt yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med AV-udstyr med plads til 22 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3 som dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor eksponering. Der er busst...