Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Randers C

99 m2 kontor, klinik i Randers C til leje

Spændende kontor-/kliniklejemål i absolut centrum på toppen af Randers !!!

På toppen af Randers Midtpunkt udlejes spændende kontor-/kliniklejemål i absolut centrum af Randers lige ved busterminalen og parkeringsfaciliteter.

Lejemålet har senest været anvendt til tegnestue, og kan tænkes anvendt til mange formål som følge af lejemålets særlige beliggenhed og indretning.

Lejemålet kan overtages straks eller efter nærmere aftale, og overtages som det er og forefindes i indflytningsklar stand.

Lejemålet er beliggende på 3. sal i byejendommen "Randers Midtpunkt", der har butikker, pengeinstitut, klinikker, fitness, fysioterapi, klinikformål, og enkelte kontorlejemål.

Gode parkeringsmuligheder i ejendommens p-kælder. Endvidere ligger der et stort parkeringshus under 100 meter fra ejendommen.

Adgang til lejemålet sker fra Dytmærsken, hvor der er en solid trappeopgang med stor elevator. Trappeopgangen er nyrenoveret.

Lejemålet er indrettet med forgang med adgang til husholdningskøkken, badeværelse, og stort kontorum, Herfra er der videre adgang til mindre kontorrum, samt stort disponibelt rum uden dagslys.

Gulvene er beton, der er malet, faste vægge, der er malede, og råt betonloft, der er malet sort (kan ommales til hvid). Opvarmes med fjernvarme via radiatorer.

Vinduer og døre af træ monteret med termoruder.