Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vanløse

84 m2 kontor i Vanløse til leje

84 kvm ledige lokaler.

**Unikt erhvervslokale til udlejning i Vanløse med kælderrum!**

Er du på udkig efter et alsidigt erhvervslokale i Vanløse, som du kan leje til din virksomhed eller projekt? Så er denne spændende mulighed noget for dig!

Dette charmerende lokale på 84 kvm tilbyder en fleksibel ramme til at realisere dine erhvervsmæssige ambitioner. Med mulighed for at drive forskellige typer erhverv her, kan du skabe præcis det miljø, der passer bedst til din virksomhed.

Det tilhørende lille kælderrum i fælles kælder giver ekstra opbevaringsplads eller mulighed for udvidelse, alt efter hvad der passer bedst til dine behov. dog skal det nævnes døren derind til ikke må lukkes da bygningens installationer er derinde.

Beliggende i et centralt område i Vanløse med nem adgang til offentlig transport og lokale faciliteter, er dette lokale en attraktiv mulighed for din virksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om lejevilkår og for at arrangere en fremvisning af dette spændende erhvervslokale i Vanløse. Dette er din chance for at etablere din virksomhed på en fantastisk beliggenhed!

*Kontakt os i dag for at høre mere og book en fremvisning!*