Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Odense M

900 m2 kontor i Odense M til leje

Kontor – Fælles kantine og konferencebygning

Kontor – Fælles kantine og konferencebygning
I Munkebjerg Business Park opføres etape 2, som vil stå klar til indflytning i 2024, og den ca. 8.000 kvm. store bygning, vil kunne lejes som et flerbrugerhus med fælles faciliteter, café/bager og take away-restauranter, samt adgang til at leje konferencebygningen på dagsbasis.

900 kvm. kontor, som er inkl. andel af den fælles kantine m.m., svarer til en halv etage i ejendommen, men hvis du skal bruge mere eller mindre areal, så vil der også være mulighed for dette, idet ejendommen har mange opdelingsmuligheder.

Etape 2 opføres direkte ud til Niels Bohrs Allé, hvilket bliver markant og synligt, og der etableres parkering på terræn og i parkeringskældre.

Hvis du har besøgt etape 1, så har du en god referenceramme for den høje kvalitet, som Barfoed Group også vil opføre etape 2 i, og kort kan det siges, at du får et skræddersyet og nøglefærdigt lejemål i en markant bygning, hvor arkitekt og bygherre har fokuseret på æstetik, kvalitet, brugervenlighed og bæredygtighed.

Munkebjerg Business Park´s etape 1 blev opført af Barfoed Group på en af byens bedste placeringer, nemlig det markante hjørne ud til lyskrydset ved Munkebjergvej og Niels Bohrs Allé, og bygningen er fuldt udlejet til PwC, Nykredit og Erhvervshus Fyn.

Det flotte kontorhus ligger som porten til den 125.000 kvm. store grund, og her har Barfoed Group tillige opført boliger i meget høj kvalitet (til alle al...