Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Århus N

442 m2 kontor, klinik i Århus N til leje

Fremtrædende og velbeliggende kontorlejemål ved ydre Ringvej

Er du på udkig efter et prominent kontorlejemål med høj reklameværdi? Byggeselskab Mogens de Linde udbyder nu et lyst og rummeligt kontorlejemål på 442 m2, i den Aarhus-kendte murstensejendom ved krydset mellem ydre Ringgade og Paludan-Müllers Vej.

Området

Ejendommen har en yderst attraktiv beliggenhed midt imellem Aarhus C og Skejby. Lejere vil nyde godt af stor eksponering mod hovedvejene Paludan-Müllers Vej og ydre Ringvej hvor der dagligt passerer mere end 30.000 biler, hvilket sikrer synlighed og tilgængelighed. Desuden er ejendommen i nærheden af IT-byen Katrinebjerg, som huser en række førende IT-virksomheder samt Journalisthøjskolen og Aarhus Universitet. Skejby Business Park, det største erhvervsområde uden for Aarhus C, ligger også inden for kort afstand. Motorvej Aarhus Syd og E45 er blot 6 min. i bil fra ejendommen.

Ejendommens placering sikrer hurtig adgang til det overordnede vejnet i Aarhus, og der er gode busforbindelser med bus 2A og 6A, hvoraf sidstnævnte har stoppested lige ved siden af ejendommen og afgange hvert tiende minut.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1999 som domicil til den danske fabrikant af vindmøller ”Vestas Wind Systems”. I dag huser ejendommen bl.a. Bygningsstyrelsen, Laros Ejendomsadministration og Min Bolig Handel.

Ejendommen er med sin langstrakte facade mod Ringgaden, udført i gule mursten og mørk hårdttræsbeklædning, en markant og kendt ejendom i Aarhus. Ejendommen e...