Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i København K

591 m2 kontor i København K til leje

Moderne kontorlejemål på 591 m² i herskabelig ejendom

Velkommen til Christian IX’s gade. Her får du 591 m² kontor placeret i en charmerende og markant bygning fra 1908.

Både lejemålet og opgangen fremstår flot og med bevaring af bygningens oprindelige karakter. Den gode loftshøjde og de store vinduer skaber en dejlig arbejdsatmosfære ved at lade naturligt lys strømme ind fra både gården og gaden.

Med rigelig plads til rådighed og en spændende planløsning er der mulighed for arbejdsstationer både i storrum og på aflukkede kontorer. Der findes flere møde­lokaler samt et køkken og kantineområde.

Kontoret er placeret blot et stenkast fra Kongens Nytorv og dermed kører Metroen næsten lige til døren.

På Christian IX's gade er du sikret nem adgang til offentlig transport og byens mange faciliteter.

Området byder på et væld af hyggelige caféer og restauranter, perfekte til frokoster og møder uden for kontoret. Her er en pulserende energi, og de mange små specialforretninger og klinikker giver gode muligheder for indkøb eller for at håndtere ærinder i frokostpausen eller efter arbejdstid.

Den nemme adgang til offentlig transport gør det enkelt for både kunder og medarbejdere at komme til og fra kontoret. Uanset om I foretrækker at pendle med bil eller offentlig transport, er det let tilgængeligt. Med blot 350 meter til Kongens Nytorv og kort afstand til Nørreport Station er I godt forbundet med resten af byen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Chri...